Menu

Acties

Gratis kitten en puppy controle als ze 6 maanden oud zijn!

Als uw kitten of pup bij ons is geënt, krijgt u gratis een puppy of kittenconsult bij de assistent cadeau! Dit doen we als uw pup of kitten een half jaar oud is.

Waarom?
Zo kunnen we uw huisdier nog een keer nakijken op een paar belangrijke dingen als gebit, oren, ogen, vacht conditie, gewichts conditie en of beide testikels zijn ingedaald. Dit omdat er in het eerste levensjaar veel gebeurt in het lichaam van uw hond of kat.

Ook kunnen we nog even extra informatie geven over het steriliseren (castreren van poezen of teven) en castreren (castreren van katers of reuen). We geven u advies over hoe je in de toekomst met het gewicht van je kat of hond om kan gaan om een zo gezond mogelijk dier te hebben en houden. Ook kunnen we meteen vragen van u beantwoorden.

De gegevens van dit gratis consult houden zetten we in de medische kaart van uw hond of kat. Zo hebben we een zeer compleet beeld van hoe het met uw huisdier gaat.

Hoelang duurt het consult?
We zijn ongeveer een kwartiertje tot twintig minuten bezig. We controleren, geven informatie en advies en we beantwoorden uw vragen.

Wanneer heb ik recht op dit gratis consult?
Als uw kitten hier de eerste 2 vaccinaties heeft gehad (op 9 en 12 weken leeftijd) of uw pup de laatste 2 vaccinaties heeft gehad (op 9 en 12 weken leeftijd).

U krijgt een uitnodiging mee bij de laatste vaccinatie. Het consult mag 1 week voor dat de leeftijd van een half jaar is bereikt en maximaal 1,5 maand daarna worden benut. U heeft dus in totaal 7 weken om deze afspraak in te plannen.

Voorbeeldje:
Mijn pup/kitten is geboren op 7 mei 2016. Het consult mag dan plaats vinden tussen 31 oktober 2016 en 20 december 2016.

U moet zelf bellen voor een afspraak van deze gratis controle. U kunt ons elke werkdag tijdens onze openingstijden bereiken op 0596-670670